Om os

Legepladseftersynet

Legepladseftersynet er en yderst kvalitetsbevidst og konkurrencedygtig inspektionsvirksomhed, som tager et ansvar.
Legepladseftersynet er uafhængigt af alle redskabsproducenter, for i inspektionsøjemed, at være 100 % uvildigt.
Legepladseftersynet gennemfører inspektioner på alle slags legepladser, og har sikkerheden som førsteprioritet.

 

Motorisk udvikling

Mangler I inspiration til jeres nye legeplads, til renovering, vejledning til indkøb af nye redskaber, eller er I i tvivl om hvorvidt jeres legeplads “kommer hele vejen rundt” i forhold til at stimulere børnenes motorik?

Så kontakt vores motorikkonsulent som kan hjælpe med en vurdering og sparring til jeres videre forløb.
Birgitte har siden år 2000 arbejdet med børn og voksne i flere forskellige kommuner, og har hjulpet dem med deres motoriske udvikling.
I 2007 blev hun specialiseret i undersøgelse af og træning med børn, og har gennem Danske Fysioterapeuter taget flere kurser i test og måleredskaber til børn.
Birgitte anvender standardiserede og validerede internationale test, til måling og dokumentation af de motoriske evner.

 

Kvalitetskontrol

Alle Legepladseftersynets inspektører er forpligtet til at deltage i arbejdet for opretholdelsen af et højt uddannelsesniveau og et højt kvalitetsniveau.
Alle Legepladseftersynets inspektører er certificerede, og deres uddannelse opdateres jævnligt. Legepladseftersynets inspektører har mange års erfaring i at inspicere alle slags redskaber og legepladser.
Legepladseftersynets administrerende direktør Einar J. S. Hansen deltager i Dansk Standards standardiseringsudvalg S-230, vedrørende  legepladssikkerhed.

Hos Legepladseftersynet er kvalitet og sikkerhed altid i højsædet.

 

Landsdækkende legepladssikkerhed

Legepladseftersynet er landsdækkende og lidt til. Som en del af vores service tilbyder vi legepladseftersyn og sikkerhedstjek i hele Danmark samt Færøerne. Vi har afdelinger i det meste af landet, så tag kontakt til en af vore afdelinger og få tjekket din legepladssikkerhed hurtigst muligt. Vi tilbyder ligeledes kurser i legepladssikkerhed til mange forskellige professioner og formål.