Sikkerhed frem for alt?

//Sikkerhed frem for alt?

Sikkerhed frem for alt?

SKAL alting være så sikkert at det bliver kedeligt og kan det være sikkert UDEN at være kedeligt?

Jeg er som mange ved, ikke tilhænger af at alle legepladser skal være så sikre som muligt, men mener at de skal være så sikre som nødvendigt. Vi skal passe på at vi ikke gør vores yngel en god gammeldags bjørnetjeneste, ved at pakke dem ind i vat og bobleplast og laver afskærmninger alle de steder hvor der er en mulighed for at falde ned og slå sig.

Sætter vi afskærmning op alle vegne, kan vi ende med en nation af unge mennesker der vandrer ud i trafikken fordi der ikke er afskærmning ved fortove, veje og cykelstier.

Jeg mener at MAN GERNE MÅ SLÅ SIG, OGSÅ HÅRDT, så længe man ikke bliver invaliderende eller dødeligt skadet.

Det er vores opgave som legepladsinspektører at dokumentere manglende overensstemmelser med legepladsstandarden og hjælpe ejeren at mindske risikoen for farlige skader, ikke mindske risikoen for alle skader, da skader kan være med til at man bliver bedre til at risikovurdere og konsekvensberegne, samtidigt med at man udvikler sine motoriske evner.

Udvikling af ens motoriske evner kan koste et brækket ben eller en brækket arm, og det kan være en konsekvens af at man udfordrer egne evner på en legeplads.

Husk: det er ikke farligt at lege.

By |2015-04-09T13:38:57+00:00April 9th, 2015|home|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment