Så starter vi.

//Så starter vi.

Så starter vi.

Så kom vi med en blog alligevel.

Der har været flere gange hvor vi i Legepladseftersynet har ønsket at kommentere på noget der er sket i legepladssikkerhedsbranchen, men hvor vi har været i tvivl om hvordan det skulle gøres.
Svaret: BLOGGEN.

Hvem er jeg så?

Einar Jón Skúlason Hansen, årgang 1975, ægtemand siden 2000, far til tre, tidl. oversergent, Bosnien veteran, kampvognskommandør, elektriker, legepladsinspektør, ejer af Legepladseftersynet.
Hmmm legepladsinspektør…… now how did that happen?
Efter 7 år i hæren og med en enkelt udsendelse til Bosnien i 1996-1997, og efter at have ødelagt mine fingre som elektriker, skulle der et karriereskift til. En gammel soldaterkammerat (sorry Klaus) foreslog legepladsinspektør, DET ER DER IKKE NOGET DER HEDDER var min første indskydelse.
Ikke desto mindre tog jeg kurset som inspektør, investerede i testudstyr og startede fra nul med Legepladseftersynet. Nu er vi 5 kørende certificerede inspektører i Legepladseftersynet og dækker hele Danmark med kurser og inspektioner, og er også at finde på Færøerne, under navnet Spæliplásseftirlitið. Jeg er pt. bestyrelsesformand for Brancheforeningen for legepladsinspektører BFLI og er aktiv i det udvalgsarbejde der til sidst ender med nye legepladsstandarder i EU.
Så er DET vist på plads, men hvad vil jeg så med det her?
Jeg ønsker at starte en debat om den stand af legepladssikkerhed vi har i Danmark og hvordan vi forstår selve sikkerhedsarbejdet.

By |2015-01-02T11:55:03+00:00August 21st, 2014|home|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Mr WordPress August 21, 2014 at 1:39 pm - Reply

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave A Comment